1. Notă introductivă

Prin accesarea și folosirea magazinului on-line lasotron.ro, dumneavoastră acceptați termenii și condițiile de utilizare, expuse mai jos.

Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii realizate de către SC R Trust Design SRL, Str. Mesteacănului nr. 1, București, sector 1, cod 012603, J40/21379/2006, RO20061525, prin intermediul magazinului on-line lasotron.ro, către Cumpărător.

Sunteți de acord și acceptați că putem adăuga sau șterge orice informație de pe site, fără o notificare prealabilă. Vă recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înaintea efectuării oricărei comenzi pe magazinul on-line lasotron.ro.

2. Definiții

Cumpărător: persoana fizică sau juridică ce efectuează o Comandă.

Vânzător:  SC R Trust Design SRL, înregistrată în București, J40/21379/2006, CUI: RO20061525.

Bunuri: orice produs care urmează a fi furnizat de către Vânzător Cumpărătorului.

Comanda: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plata acestora.

Contract: o Comandă confirmată de către Vânzător.

Specificații: toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor așa cum sunt precizate în Comandă.

3. Confidențialitatea și securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale sunt confidențiale. Vânzătorul se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor dumneavoastră. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon/fax, adresa (domiciliu/reședință), email, CNP.

Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declarați că sunteți de acord ca numele și datele dvs. personale să intre în baza de date a Vânzătorului, care își rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acțiuni de reclamă, marketing și publicitate informațiile mai sus menționate, fără alte obligații și plăți ulterioare față de persoana dvs.

De asemenea, sunteți de acord să primiți informații, obiecte promoționale și/sau produse gratuite, prin poștă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vânzător și de la partenerii săi selectați cu grijă. În cazul în care nu doriți să primiți astfel de informații, obiecte promoționale și/sau produse gratuite, puteți oricând să refuzați primirea acestora.

Vânzătorul nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii "Contact" din site.

Este foarte important ca datele dumneavoastră personale să fie corecte, acestea fiind necesare la buna desfășurare a întregii comenzi. Refuzul dumneavoastră de a ne furniza aceste date duce la imposibilitatea finalizării oricărei comenzi.

Vă rugam să ne anunțați cât mai curând posibil dacă unele din datele furnizate pe site-ul lasotron.ro sunt incorecte.

Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierderi de informații care ar putea fi cauzate de defecțiuni sau erori ale software-ului cu care este conceput și găzduit magazinul on-line lasotron.ro și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau email-urile expediate de lasotron.ro nu conțin viruși.

4. Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul lasotron.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

Comanda va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanței: Comanda, împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare, și condițiile sale specifice; Specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul); Termeni și condiții.

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face electronic (e-mail). Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

5. Prețuri, facturare și plata

Atât prețul, cât și termenul și modalitatea de plată sunt menționate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare.
Toate prețurile prezente pe site sunt finale - însă nu includ cheltuielile aferente transportului. Cheltuielile aferente transportului sunt suportate fie de către Vânzător, fie de către Cumpărător, în funcție de adresa de livrare și/sau valoarea comenzii.
Dacă alegeți să plătiți ramburs (numerar), veți putea plăti agentului care vă livrează produsele. Pentru mai multe detalii referitoare la plată, vă rugăm să accesați pagina "Cum comand?".

6. Livrare

Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile către Cumpărător în sistem de curierat door-to-door. În momentul predării Bunurilor către societatea de curierat cu care colaborează, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul României.

Livrarea se va realiza în intervalul 24 - 72 ore, de la confirmarea Comenzii, exceptând zilele de sâmbătă și duminică, precum și sărbătorile legale.

7. Acceptare Comandă și Returnare Bunuri

Acceptarea va fi făcută atunci când Bunurile sunt conforme cu Specificațiile menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Bunurile livrate nu sunt conforme cu Specificațiile, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Bunurile. Perioada în care cumpărătorul poate returna produsele expiră în termen de 14 zile calendaristice de la ziua în care cumpărătorul intra în posesia produselor. În cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple, care vor fi livrare separat, perioada expiră în termen de 14 zile calendaristice de la ziua în care consumatorul intră în posesia ultimului produs din Comandă.

Vânzătorul acceptă returnarea oricărui Bun în termen de 14 zile de la cumpărarea acestuia, cu condiția ca Bunul returnat să nu fie deteriorat, să nu conțină urme de utilizare și să fie returnat în ambalajul său original, de asemenea, nedeteriorat, cu toate accesoriile și etichetele atașate. În cazul în care produsul are ambalajul deteriorat sau nu mai are ambalaj, atunci produsul nu mai poate fi returnat. Daca doriți să returnați un produs, trebuie să ne trimiteți o inștiințare prin email. Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de către Cumpărător, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de maxim 14 zile de la primirea Bunului.

8. Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea Vânzătorului și sunt apărate de Legea nr.8/1996. Folosirea oricărui element cuprins în acest site, fără acordul scris al Vânzătorului, se pedepsește conform legislației în vigoare.

9. Litigii și dispoziții finale

Prin folosirea site-ului lasotron.ro, Cumpărătorul se declară de acord cu faptul că Termenii și Condițiile enumerate mai sus sunt în conformitate cu legile române în vigoare.

Dacă orice altă problemă legată de Bunurile oferite de Vânzător nu este prezentă în articolele din prezentul document, aceasta se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a acesteia. Dacă această rezolvare nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat la instanțele competente de la sediul Vânzătorului.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text