CONDIȚII DE RETURNARE SI ANPC

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumparare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile calendaristice de la retur.

În cazul în care transportul a fost gratuit și se returnează comanda, valoarea transportului va fi reținută din suma ce urmează a fi restituită.

Notificarea se va data și se va trimite, de către persoana înscrisă în baza de date, prin e-mail, la adresa: office@lasotron.ro în  atenția administratorului magazinului virtual sau, prin poștă, la adresa: Str. Mesteacanului nr. 1, Bucuresti, sector 1, cod 012603.

Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor livrate direct de personalul nostru către client, deoarece în acest caz produsul a fost verificat și acceptat de client.

ANPC

Pentru a obține  numerele de telefon de la Protectia  Consumatorului sau orice alte informații doriți referitoare la legislația privind protecția consumatorului, vă rugăm să accesați urmatorul site: www.anpc.gov.ro.

Numărul de telefon gratuit din rețeaua Telekom de la Autoritatea Nationala ptr. Protectia Consumatorului este : 021.9551.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text